Quan es podrà deixar de portar mascareta a classe?

per Redacció, el 16 de febrer de 2022 a les 10:10
Si fa unes setmanes des de la Societat Catalana de Pediatria es demanava la retirada de les mascaretes de les escoles, aquesta setmana la Societat Espanyola de Pediatria ha proposat fins i tot dates. 

La retirada serà gradual i en un comunicat l'AEP ha explicat que les condicions de l'entorn escolar permetran que sigui un model d'assaig de la retirada de la mascareta als interiors: "Semblaria raonable utilitzar la plataforma de les escoles com a primer pas per monitoritzar l'impacte d'una desescalada progressiva de mascaretes en interiors quan la situació epidemiològica ho permeti", escriuen al comunicat.

Es proposa que la primera data per eliminar les mascaretes a l'aula sigui el 28 de febrer i es faria de manera esglaonada de la següent manera:

 28 de febrer: es planteja retirar la mascareta a l'alumnat de 1r i 2n de primària

 14 de març: seria el torn de 3r i 4rt de primària

 28 de març: 5è i 6è de primària

 25 d'abril: per ordre progressiu la mascareta es retiraria a les aules de secundària

 9 de maig: A les classes de batxillerat deixaria de ser obligatòria 

Al comunicat de l'Associació Espanyola de Pediatria no especifica si el professorat hauria d'utilitzar o no mascareta. Sigui com sigui, és una proposta i no són dates oficials. Per tant, caldrà esperar a l'anunci que faci el Govern.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: