T'agradaria que la teva veu formés part del primer diccionari de veu en català? Només has de fer això

per Redacció, el 16 de febrer de 2022 a les 12:48
El Govern vol que el català també sigui una llengua útil per a la tecnologia i per comunciar-se amb les màquines. Per això, el projecte AINA llançarà el 17 de febrer una campanya de captació de veus per generar el primer "diccionari" de veu del català amb l'objectiu de fer que la tecnologia parli i entengui el català i la ciutadania s'hi pugui relacionar amb aquesta llengua.

Per això, amb el lema "La nostra llengua és la teva veu", convida la ciutadania de totes les variants dialectals del català a compartir la seva veu mitjançant la lectura d'uns textos.


Com ho puc fer per participar? És senzill. Qui estigui interessat en col·laborar haurà d'entrar a www.projecteaina.cat i anar a l'espai corresponent. Un cop allà, haurà de destinar una estona a llegir frases que li proposarà la plataforma i podrà validar també frases d'altres persones.  

Nosaltres ja ho hem fet i el procediment és molt fàcil: apareix un escrit, es clica el micròfon per enregistrar i quan s'acaba de dir la frase en veu alta, es prem el botó de pausa. Un cop fet, apareix un nou text. Quan s'han gravat 5 frases diferents, el web permet revisar-les i enviar-les. 


 VULL PARTICIPAR
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: