Quant van guanyar els actors i actrius de Harry Potter per les pel·lícules?

per Adolescents.cat, el 17 de febrer de 2022 a les 09:55
El gener HBO Max va estrenar Harry Potter: Regreso a Hogwarts, una reunió amb els protagonistes d’una de les sagues amb més èxit de la història. Això va fer que es comencés a especular sobre el sou que havien cobrat els actors i les actrius per assistir a la trobada.

Ara, un mes després, encara no se sap del cert, però la majoria de suposicions assenyalen que els protagonistes principals es van emportar prop de 2,5 milions cada un per participar en aquesta entrega especial d'HBO Max. Una quantitat similar a la que van cobrar els actors i actrius de Friends per la reunió que es va emetre el 2021.

El que sí que se sap, però, és -aproximadament- quants diners van guanyar els protagonistes de Harry Potter per les pel·lícules de la saga. 

 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: