Logotip de Adolescents.cat

El creador d'Élite respon a una de les crítiques més recurrents de la sèrie

per Redacció, el 21 de febrer de 2022 a les 09:48
Élite és una de les sèries amb més èxit de Netflix, però també una de les més criticades. La falta de diversitat –tots els cossos que es mostren són normatius- i la sexualització dels personatges són dues queixes recurrents dels espectadors.

Doncs bé, Carlos Montero, un dels creadors d’Élite, ha volgut respondre a aquestes crítiques en una entrevista a Fotogramas. Segons ell, tant l’aspecte dels personatges com els moments íntims estan totalment justificats.


"Jo et diria que els cossos d'Élite no són normatius. Són el contrari. Són cossos als quals aspirem, ja sigui per a assemblar-nos a ells o per a ficar-nos al llit amb ells. Quines són les raons de mostrar aquests cossos i no els de veritat? Res tracta d’una idealització: igual que mostro piscines i cases de somni, mostro també cossos de somni”, assegura.

Sobre les escenes de sexe, Carlos Montero ha volgut deixar clar que ell reivindica “l'alegria del desig". "No necessito posar als meus personatges a la vora de l'abisme, amb una xeringa al braç, perquè ensenyin la seva nuesa", ha explicat el creador, comparant la seva sèrie amb l'aplaudida Euphoria. Què en penseu d'aquestes declaracions?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: