El curiós cas de dos nadons que són cosins i germans alhora

per Redacció, el 21 de febrer de 2022 a les 10:43

No, la imatge que esteu veient no està retocada amb Photoshop. L'escena que hi apareix és el casament doble del Josh i el Jeremy Salyers amb la Brittany i la Briana Deane. Dues parelles que es van enamorar  durant el Festival de Bessons de Twinsburg (EUA) i que es van donar el "sí vull" el 2018.


En diverses entrevistes, les parelles asseguraven que els agradria viure en la mateixa casa i criar els seus fills plegades. I així ha estat. I és que ara, gairebé 4 anys després, la Brittany i la Briana han donat a llum.

El més curiós de tot plegat és que els nadons són cosins i germans alhoraÉs a dir, en ser germanes, els seus fills es converteixen en cosins, però genèticament són germans. Per què? Doncs perquè el seu material genètic és pràcticament idèntic, ja que són fills de bessones casades amb bessons. La seva història s'ha fet viral i s'ha convertit en una de les més llegides de la setmana en diversos mitjans de comunicació.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: