Logotip de Adolescents.cat

Aconsegueix les últimes entrades a 36 € per CANETROCK 2022

per Redacció, el 21 de febrer de 2022 a les 13:17
Oques GrassesStay Homas, La Fúmiga i Ginestà seran al CanetRock 2022. Aquests, però, no seran els únics artistes que podrem veure el 2 de juliol: aquest dimarts el festival donarà a conèixer tot el cartell.

Així doncs, us recomanem que si no us voleu quedar sense entrades, us les compreu ja, perquè se solen exhaurir amb mesos d'antelació. A més, ara encara hi ha una promoció especial de 36 € que s'acabarà d'aquí poc. Afanyeu-vos!


POTS COMPRAR LES ENTRADES AQUÍ

El CanetRock 2022, com cada any, comptarà amb una quinzena de les millors bandes del territori per oferir més de 12 hores de música i festa fins a la sortida del sol. Abans d’anunciar tots els grups, el festival ja ha venut més de 10.000 entrades!

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: