PATROCINAT

Aprofita aquesta Setmana Santa o l'estiu per convertir‑te en actor o actriu de cine i TV (sortegem dues inscripcions gratis)!

per Redacció, el 24 de febrer de 2022 a les 06:00
Si sempre has volgut actuar davant de càmera però mai tens temps per provar un curs, amb aquests intensius ho podràs fer!  El sector audiovisual a Espanya està en el seu millor moment, i les sèries amb protagonistes adolescents no paren de rodar-se! I a tu… oi que se t’ha passat pel cap aprendre a actuar?

Aprofita els intensius de Setmana Santa (del 10 al 13 d’abril) i d’estiu (juliol) de l’Estudi Karloff per provar com és actuar davant d’una càmera (si no ho has fet mai) i per perfeccionar-ho (si ja has estudiat interpretació)! Els grups són molt reduïts i es formen segons l’experiència dels i les estudiants!

Treballaràs seqüències de sèries i pel·lícules, jocs i exercicis d'improvisació i creació de personatges, i t’enduràs les escenes editades i rodades professionalment!

Si vols fer un primer tast, et recomanem l’intensiu de Setmana Santa: de diumenge 10 a dimecres 13 d’abril, on pots escollir el torn de matí (classes de 10 a 14h) o de tardes (classes de 16h a 20h). En només 4 dies faràs 16 hores de classe! Els grups es divideixen en iniciació i avançat en funció dels teus estudis i experiències professionals, així que hi ha lloc per a tothom!

I si vols esperar-te a l’estiu, llavors no et pots perdre la formació de càmera Joves Karloff que fan durant el juliol: pots escollir fer-lo pels matins o tardes, i durant 2 o fins a 4 setmanes! En només 15 dies treballaràs 6 assignatures diferents, coneixeràs molts professionals en actiu, actors i actrius de la teva edat, i sortiràs amb 2 escenes i 1 monòleg rodat! I si fas tot el mes, no repetiràs ni assignatures ni professors (i, és clar, sortiràs amb el doble de material i el doble d’experiència)!
 

L’Estudi Karloff és l’única escola d'interpretació especialitzada en càmera dirigida pels directors de càsting Pep Armengol (Killing Eve), Luci Lenox (The One), l’actriu Lluïsa Castell, l’actor i director Jaume Viñas (dramaturg del musical “La filla del mar”) i l’actriu Núria Deulofeu (directora també del documental “150 i una Grossa”). Porta 4 anys en actiu, i ja han sortit joves alumnes que treballen en sèries com l’Ander Puig (protagonista actual de la sèrie Élite o la sèrie Ser o no ser), la Martina Pérez (Vis a Vis el Oasis) o el Jan Mediavilla (Les de l’hoquei).

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots GUANYAR UN CURS INTENSIU DE SETMANA SANTA O D’ESTIU GRATUÏT! Aprofita aquesta oportunitat! Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: