El Primavera Sound se celebrarà a Madrid i Barcelona el 2023

per Redacció, el 23 de febrer de 2022 a les 10:30
Novetat històrica del Primavera Sound. L'icònic festival ha anunciat aquest dimecres al matí que tindrà doble seu per a l'edició del 2023: se celebrarà a Madrid i a Barcelona, en dates consecutives. Primer es farà a la capital catalana, de l'1 al 3 de juny, i la setmana següent, del 8 al 10 de juny, a la Ciutat del Rock d'Arganda del Rey

El motiu principal són els desacords amb l'Ajuntament de Barcelona. La celebració del festival en dos caps de setmana era una decisió que no agradava gens al consistori barceloní, i el certamen, dirigit per Gabi Ruiz, va amenaçar el passat desembre que es plantejaven la possibilitat de marxar de la ciutat el 2023. Ara, però, han anunciat aquest pla B per poder mantenir la celebració a Barcelona, però obrint-se a una nova ciutat, com Madrid.


Per part seva, el Primavera Sound ha volgut deixar clar a través del seu comunicat que tant en una com en l'altra ciutat, "mantindran la seva identitat de festival urbà amb la programació de Primavera a la ciutat durant la resta de dies de la setmana". "Tant a Madrid com a Barcelona la programació s'integrarà en els espais culturals de cada seu amb diferents activitats musicals abans de les jornades principals", han assenyalat els organitzadors.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: