Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el poble més bonic del món, segons un popular blog de viatges

per L.G., el 23 de febrer de 2022 a les 16:49
Popeye Village ha estat reconegut com el poble més bonic del món segons "Road Affair". El prestigiós blog de viatges estatunidenc destaca d'aquest petit indret situat a l'illa de Malta el seu encant per haver estat en el passat un plató de pel·lícules dels anys vuitanta.

I és que Popeye Village fa referència a un dels personatges més populars en la història dels dibuixos animats. El poblat va ser construït el 1980 pel rodatge del musical "Popeye" que va protagonitzar Robin Williams i va ser immediatament abandonat després de finalitzar la gravació. 


 

Ara, però, l'indret està plenament recuperat i obert de cara al públic. S'hi pot fer turisme al voltant d'edificis de fusta pintorescs i acolorits i també hi ha programades una gran varietat d'activitats. De fet, "Road Affair" crida a visitar Popeye Village per veure-hi espectacles, fer passejades en vaixell, explorar el poble, veure museus o feu un tast de vins.


A part d'aquest curiós indret, entre els deu primers pobles més bonics del món hi ha Hallstatt (Àustria), Simiane-la-Rotonde (França), Cinque Terre (Itàlia), Ortahisar (Turquia), Oia (Grècia), Shirakawa-go (Japó), Ait Ben-Haddou, (Marroc), Cua Van (Vietnam), Alberobello (Itàlia). 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: