Quina és la història real sobre Anna Delvey, l'estafadora que ha conquistat Netflix?

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 06:00
Netflix ha estrenat recentment "¿Quién es Ana?", una minisèrie basada en fets reals que explica la història de l'estafadora Anna Delvey, tot i que el seu nom real és Anna Sorokin. El seu cas es va fer conegut quan la periodista Jessica Pressler va publicar un article a la revista New York Magazine on detallava com l'Anna va aconseguir colar-se a les altes esferes de la ciutat.

L'Anna és una noia russa, filla d'un camioner que es va arruïnar en intentar crear una empresa de transports i d'una mestressa de casa que durant un temps va gestionar una botiga de queviures. La seva vida fictícia va començar a agafar forma l'any 2016, quan va arribar a Nova York sense estudis, amics ni diners però amb ganes de posar en marxa el seu pla per obtenir una vida plena de luxes amb els diners dels altres.


La protagonista d'aquesta història va poder gaudir de viatges, sopars a restaurants caríssims, nits a hotels  i moltes més coses gràcies a estafar als seus amics, coneguts i, fins i tot, bancs. Tothom al seu voltant creia que era una hereva alemanya i mai ningú va sospitar d'ella, tot i que les seves targetes de crèdit mai funcionaven i els seus bizums mai arribaven.

Segons les investigacions dels fiscals, l'objectiu principal de l'Anna era tenir el seu propi club de belles arts, el qual portaria el nom de "Fundació Anna Delvey". Per aconseguir-ho, el 2016 va sol·licitar un préstec de 22 milions de dòlars, el qual va ser rebutjat, però se li va entregar un avançament de 100.000 dòlars amb els quals va comprar roba de disseny i va assistir a reconeguts restaurants.


Actualment, l'Anna està a la presó per haver estat vivint als Estats Units amb un visat caducat i Netflix li ha pagat 320.000 dòlars per poder portar la seva història a les pantalles. L'Anna ha utilitzat aquests diners per pagar els seus deutes i els seus advocats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: