Una empresa descobreix la tècnica d'estudi definitiva per ser més productiu

per Redacció, el 25 de febrer de 2022 a les 06:00
Segur que has sentit a parlar alguna vegada de la tècnica Pomodoro: estudiar 25 minuts i descansar-ne 5. I és que són moltes les persones que l'han provat i asseguren que els funciona. Però realment aquesta és la tècnica més eficaç?

Les dades obtingudes per una empresa que analitzava els hàbits i la productivitat dels seus empleats a través d'una aplicació ha demostrat que les persones més productives són les que segueixen la tècnica 52/17.

Aquesta tècnica consisteix a estudiar durant 52 minuts seguits i descansar uns 17. S'ha observat que d'aquesta manera la capacitat de concentració es refresca i el nivell de saturació després d'un llarg dia d'estudi disminueix considerablement.

Sabem que no és gens fàcil passar-se una tarda sencera a la biblioteca estudiant, però aquesta tècnica et permetrà tenir més de 5 minuts per recarregar energies i aprofitar al màxim el teu temps! Et deixem també amb altres trucs que et poden servir, segons una alumna de Harvard:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: