Logotip de Adolescents.cat

Vols saber per què a molta gent no li agrada el sexe oral?

per Redacció, el 28 de febrer de 2022 a les 06:00
Tot i que el sexe oral s'ha convertit en una de les pràctiques sexuals preferides de moltes persones, també n'hi ha moltes d'altres que mostren rebuig cap a aquest tipus de sexe.

T'has preguntat alguna vegada el motiu? Doncs l'investigador sexual David W. Wahl ha recopilat algunes de les principals raons.

El gust i l'olfacte


Tant homes com dones coincideixen en una de les raons per les quals no practiquen sexe oral: no els agrada la sensació que tenen en fer-ho. A més, afegeixen que la textura tampoc els hi resulta atractiva i lluny d'excitar-los, els causa rebuig.

Les secrecions corporals


Un altre motiu pel qual hi ha persones que eviten realitzar sexe oral és perquè no volen tenir secrecions corporals a la seva boca. Ho troben una cosa massa íntima i no sempre estan disposades a fer-ho.

Haver viscut una mala experiència


Les experiències del passat poden marcar-te i generar-te inseguretats. I per això a totes aquelles persones que hagin tingut una experiència desagradable anteriorment els hi resultarà molt més complicat atrevir-se a dur a terme aquesta pràctica.

Ser massa egoista


Per difícil que sigui de creure, hi ha gent que es mostra receptiva a l'hora de rebre sexe oral, però no està disposada a ser qui el realitza simplement per un motiu d'egocentrisme.

Falta de confiança


Hi ha diversos motius que poden fer que una persona tingui por de rebre sexe oral. Ja sigui per una preocupació excessiva de la seva olor i gust genital, perquè no sap com comunicar el que li agrada o simplement per vergonya.

Però l'investigador Wahl assegura que és totalment acceptable que no t'agradi el sexe oral i que no tens cap obligació de practicar-lo. Que per a molta gent aquest tipus de sexe suposi una experiència de gran plaer, no significa que per tu també ho hagi de ser.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: