El truc d'Instagram que et permetrà saber amb qui interactua més un usuari

per Redacció, el 3 de març de 2022 a les 12:58
Hi ha una senzilla manera de saber quins són els comptes amb els que més interactua un usuari. Així que si et mors de ganes per saber amb qui es porta millor la persona que t'agrada, aquest truc et pot servir.

Això sí, aquest mètode només té en compte els comentaris, els likes i la freqüència amb què dues persones interactuen. Per tant, no és totalment extrapolable a la vida real, però funciona!

Què has de fer? És molt senzill!

 

Parks And Recreation Reaction GIF

Aquest truc, però, té algunes limitacions. I és que només analitza els comptes que segueixes. Per aquest motiu, l'efectivitat serà molt més alta si ho fas amb persones del teu entorn o amb les que tens molts seguidors en comú. Si, per contra, ho fas amb persones amb qui no tens cap mena de relació, és molt poc probable que aquest truc et funcioni.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: