Logotip de Adolescents.cat

Vols donar-li una nova vida a la teva roba però no saps com? T'ajudem!

per Redacció, el 9 de març de 2022 a les 06:00
El primer que cal fer per donar-li una nova vida a la teva roba és seleccionar aquella que ja no et poses. Per fer-ho, et donem una sèrie de consells que pots seguir:

 


Un cop ja saps de quina roba et vols desfer, tens diverses opcions:

1. Fer una donació


Donar la roba que no utilitzes és una gran manera d'allargar la seva vida. Les pots dipositar en contenidors que tenen aquesta finalitat i d'aquesta manera entregar-la a una altra persona perquè la faci servir.

2. Vendre-la


Una de les opcions que estan més de moda sens dubte és la de vendre la roba que ja no ens posem a través d'aplicacions com Vinted. Assegura't, però, que la roba està en bon estat i que el preu és assequible!

3. Personalitza-la


Si t'encanten els DIY (do it yourself), agafa la teva roba vella i transformar-la totalment! Pots pintar-la, fer-li un bordat, convertir-la en una totebag o una cinta pels cabells...

Amb aquests consells no només aconseguiràs tenir més espai a l'armari, sinó que també seràs molt més conscient de la roba que tens i la que no utilitzes. La indústria tèxtil té un impacte negatiu en el medi ambient i cal ser-ne conscients i intentar reduir al màxim els residus.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: