La sèrie d'HBO que va «predir» la invasió russa a Ucraïna

per Redacció, el 28 de febrer de 2022 a les 09:01
Viktor Goraya és un refugiat ucraïnès perseguit al seu país per la seva condició d'homosexual que arriba a Manchester després d'una invasió per part de Rússia l'any 2022. Aquesta no és una història real, sinó que és una de les trames de la sèrie de la BBC Years and Years, que l'any 2019 va incloure aquesta història entre les moltes que acabaran desencadenant un món molt diferent -però gens irreal- del que coneixem ara.

Years and Years ressegueix l'evolució del món des de l'any 2019 fins al 2034, i està plena de paral·lelismes amb l'actualitat. L'auge dels populismes, la tensió entre els Estats Units i la Xina que desemboca en una crisi nuclear, l'esclat d'una revolució d'extrema esquerra - amb la declaració d'independència de Catalunya inclosa - a Espanya, una crisi financera global, crisis energètiques i climàtiques, l'evolució de les noves tecnologies i els efectes que tenen en la vida de les persones... 




La invasió russa a Ucraïna és un dels esdeveniments inicials de la sèrie. Si voleu saber quin món dibuixa en el futur, la trobareu disponible a HBO i a RTVE Play.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: