5 sèries que s'estrenen aquest març i que no et pots perdre

per Redacció, el 28 de febrer de 2022 a les 06:00
El mes de març ve amb moltes estrenes i, a continuació, et mostrem algunes de les sèries que no et pots perdre:

 

Aquesta història està protagonitzada per una periodista que s'allotja durant una nit a Pera Palace, un hotel històric d'Estambul. L'endemà s'adona que ha viatjat a l'any 1919 i se li presenta l'oportunitat de detenir un complot que podria canviar el futur de la Turquia actual. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 3 de març.

 

Narra la història d'una noia que, després de patir un atac violent, s'adona que la seva mare no és com ella es pensava. Arran d'aquest fet, comença a encaixar peces de l'obscur passat que amaga. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de març.

 

La Mel i la Maggie tenen dificultats per continuar endavant després de la mort de la seva mare i hauran d'afrontar una altra notícia inesperada en saber que tenen una germana gran, la Macy. Amb totes aquestes emocions, les protagonistes s'adonen que tenen poders. On es pot veure? HBO. Quan? A partir del 12 de març.

 

Aquesta sèrie està basada en unes novel·les romàntiques ambientades a l'alta societat londinenca de principis del segle XIX. Els Bridgenton són una família aristocràtica formada per vuit germans que es mouen en un món on les dinàmiques de poder, el sexe, el romanç i la traïció són claus. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 25 de març.

 

El protagonista d'aquesta història és Marc Spector, un home amb trastorns de personalitat múltiple amb altres dues personalitats: Steven Grant i Jake Lockley. Les múltiples identitats que viuen dins ell es veuran endinsades en una guerra mortal amb els dos déus en el context de l'Egipte antic i modern. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 30 de març.


Versió sense playbuzz
Medianoche en el Pera Palace 
Aquesta història està protagonitzada per una periodista que s'allotja durant una nit a Pera Palace, un hotel històric d'Estambul. L'endemà s'adona que ha viatjat l'any 1919 i se li presenta l'oportunitat de detenir un complot que podria canviar el futur de la Turquia actual. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 3 de març.

¿Sabes quién es?
Narra la història d'una noia que, després de patir un atac violent, s'adona que la seva mare no és com ella es pensava. Arran d'aquest fet, comença a encaixar peces de l'obscur passat de la seva mare. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de març.

Embrujadas (4ª temporada)
Mel i Maggie tenen dificultats per continuar endavant després de la mort de la seva mare. Les noies hauran d'afrontar una altra notícia inesperada en saber que tenen una germana gran, la Macy. Amb totes aquestes emocions, les protagonistes s'adonen que tenen poders. On es pot veure? HBO. Quan? A partir del 12 de març.

Los Bridgerton (2ª temporada)
Aquesta sèrie està basada en unes novel·les romàntiques ambientades a l'alta societat londinenca de principis del segle XIX. Els Bridgenton són una família aristocràtica formada per vuit germans que es mouen en un món on les dinàmiques de poder, el sexe, el romanç i la traïció són claus. On? Netflix. Quan? A partir del 25 de març.

Caballero Luna
El protagonista d'aquesta història és Marc Spector, un home amb trastorns de personalitat múltiple amb altres dues personalitats: Steven Grant i Jake Lockley. Les diverses identitats que viuen dins ell es veuran endinsades en una guerra mortal amb els dos déus en el context de l'Egipte antic i modern. On? Disney+. Quan? A partir del 30 de març.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: