L'assignatura de filosofia com a optativa a 4t d'ESO no s'eliminarà

per Redacció, el 1 de març de 2022 a les 08:43
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha afirmat que finalment no s'eliminarà l'assignatura de filosofia com a optativa a 4t d'ESO. En una entrevista a El País, explica que en l'esborrany del currículum inicial s'eliminava filosofia seguint el criteri del Ministeri d'Educació. Ha afirmat però que és un àmbit important i que per això es recuperarà.

La retirada havia generat moltes crítiques de la comunitat educativa. De fet, els impulsors de la campanya #filosofiaESO tenien previst entregar aquest divendres 10.000 signatures contra l'esborrany del currículum.

D'altra banda, Cambray ha afirmat que vigilaran a través de la inspecció que les escoles que han assegurat que no segregaran per sexe ho compleixin.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: