Chanel es podria veure obligada a canviar la lletra de 'SloMo'

per Redacció, el 1 de març de 2022 a les 06:00
La lletra de la cançó 'SloMo' podria patir modificacions després que l’Observatori d'Igualtat hagi determinat que té connotacions negatives, considerant-la una cançó masclista i denigrant cap a la dona.

Davant d’aquesta situació, la discogràfica BMG defensa que el tema de Chanel pretén empoderar a la dona, ja que parla sobre sentir-te còmode en la teva pròpia pell i estimar el teu cos.



També s’ha pronunciat el director d’Educació, Diversitat, Cultura i Internacional de RTVE, Ingacio Elguero, que considera que simplement és un tema “que juga amb la seducció entre persones” i no creu que hagi de generar més controvèrsia.

Finalment, ha explicat que l’Observatori d’Igualtat ha analitzat la lletra i prendrà una decisió sobre si és necessari o no modificar algunes paraules. Vosaltres què en penseu?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: