Aquesta novel·la que ha triomfat a Wattpad tindrà versió audiovisual

per Redacción, el 2 de març de 2022 a les 06:00
Boulevard, la novel·la de Flor M. Salvador, està de celebració! I és que una nova edició arriba a les llibreries i Wattpad Webtoon Studios ha confirmat la seva adaptació cinematogràfica.

Actualment, és un dels llibres més venuts a Espanya i compta amb més de 80 milions de lectures. Narra la història d'amor entre en Luke i la Hasley, dos personatges totalment oposats que creen el seu propi bulevard. Aquesta nova edició de la novel·la arriba també amb una nova portada que transmet tot el que en Luke significa: un cor trencat, una rosa pansida i somnis perduts, però també l'esperança i l'alegria que caracteritzen al protagonista.


Sobre l'adaptació audiovisual només se sap que l'escriptor Javier Ruescas ha treballat el guió. L'autora mexicana de 23 anys assegura que a mesura que tingui més notícies les anirà compartint i agraeix a través de les seves xarxes socials tot el suport que ha rebut.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: