Aquestes són les últimes novetats de WhatsApp

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 10:01
Aquest 2022 arriba amb moltes novetats pel que fa a WhatsApp, ja que l'aplicació ha realitzat canvis en algunes de les seves funcions més utilitzades com les notes de veu i les trucades. Ja saps quins són?


Millora de l'aspecte de les trucades


La Beta de Whatsapp ha mostrat un nou aspecte en les trucades: menys color verd i un disseny en forma de targeta per a la informació de la persona amb qui estàs parlant.
 

A més, a les trucades grupals, el disseny ha canviat totalment. Ara els participants de la trucada tindran un color que es farà més intens quan la persona parli. I també apareixeran les ones de veu, que juntament amb l'anterior funció facilitarà el reconeixement de qui està parlant a cada moment.

Nou disseny per les notes d'àudio


Les notes d'àudio també hi ha canvis estètics, ja que ara es mostra la seva icona en un cercle i es mostren les ones de veu. Aquesta modificació també permet diferenciar més fàcilment un arxiu d'àudio d'una nota de veu que reenviem.

Una altra incorporació que trobem és el nou reproductor. Ara pots escoltar els missatges de veu mentre xateges amb altra gent, ja que t'apareixerà el reproductor a la llista de xats amb la barra de progrés i un botó per fer pausa. 
 

Quins canvis arribaran en els mesos vinents?


Un dels canvis que podrem veure en els pròxims mesos, a part de les esperades reaccions als missatges, és l'ampliació del límit de temps que pots trigar a eliminar els missatges per a tothom en un grup. Fins ara tenies una hora, però el temps passarà a ser de dos dies i mig.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: