Logotip de Adolescents.cat

Aquests texans «inclusius» estan generant molta polèmica: què en penseu?

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 10:47
“Descobreix la revolució Ø Size”. Aquest és l’eslògan que ha fet servir Stradivarius per promocionar la seva última novetat: uns texans ultra elàstics de talla única.

Segons ha explicat la marca en les seves xarxes socials, han creat els pantalons “més inclusius”, ja que s’adapten a tota mena de cossos i no tenen “límits” diuen. El secret de la seva elasticitat és el teixit amb el qual estan fabricades les peces, una combinació de cotó, elastomultiester i elastà. 

 

Si bé a molts usuaris els ha semblat bé la iniciativa, altres han criticat Stradivarius per promocionar aquest model com a “inclusiu”. I és que, segons les persones més critiques, les marques de roba haurien d’invertir els diners fabricant més talles i dissenys, en comptes de crear peces d’una sola mida. Aquí teniu algunes de les queixes. Vosaltres què en penseu?


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: