Vaga els dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març contra l'avançament del curs escolar

per Redacció, el 2 de març de 2022 a les 11:08
Els sindicats de l'educació han convocat vaga a les escoles i instituts els dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març per protestar contra l'avançament del curs escolar, que a partir del curs vinent començarà el 5 de setembre a les escoles i el 7, als instituts.

Els sindicats ja havien anunciat feia dies que farien vaga cinc dies al març davant la mesura anunciada pel conseller Josep Gonzàlez Cambray. També protesten per altres qüestions, com ara que s'exigeixi el C2 de català als docents, els canvis en el currículum de secundària o el que consideren una retallada de drets.

Fa mesos que els sindicats critiquen que el Departament d'Educació no vol consensuar els canvis amb la comunitat educativa. També hi ha prevista una aturada el 23 de març, en aquest cas contra la sentència del 25% de castellà a les aules. 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: