Logotip de Adolescents.cat

Dua Lipa, acusada de plagiar aquesta cançó: creieu què s'assemblen?

per Redacció, el 3 de març de 2022 a les 08:59
Dua Lipa ha estat denunciada per plagi. Segons informen diversos mitjans, la banda de reggae Artikal Sound System ha presentat una demanda en un tribunal de Los Àngeles en considerar que ‘Levitating’ és una còpia de la seva cançó ‘Live Your Life’. 

A més de Dua Lipa, el grup també ha denunciat Warner Records, així com als involucrats en la creació de la cançó i demana cobrar tots els guanys obtinguts amb el tema. 

De moment ni Dua Lipa ni el seu equip s'han pronunciat sobre aquest tema, però si la denuncia tira endavant, la cantant podria perdre milions. I és que ‘Levitating’ es va mantenir 68 setmanes seguides a la llista musical Billboard Hot 100, per tant, els guanys aconseguits amb el single són molt alts. 

Vosaltres creieu què s’assemblen? Us deixem amb les 2 cançons.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: