8 preguntes que t'has de fer abans de decidir què estudiar

per Redacció, el 7 de març de 2022 a les 06:00
Tots i totes passem pels típics moments de dubte a l’hora de triar què volem estudiar. Si ara mateix et trobes en aquesta situació, et portem algunes preguntes que et poden ajudar a encaminar el teu futur professional. Són preguntes senzilles, però això no les fa menys importants: de fet és clau que et centris en allò que t’agrada quan pensis en possibles formacions. 
 

Si responent-les has pensat en conceptes com “creativitat”, “imaginació”, “art” i àmbits com el disseny, la fotografia, la moda, l’animació, els videojocs…et volem parlar del Multivers Creatiu de LCI Barcelona. I és que aquest centre és actualment l’escola de disseny i arts visuals que ofereix més especialitats: permet formar-te en tots aquests àmbits combinant habilitats i talents i oferint un ampli ventall de sortides professionals.

A més a més, es tracta d’un dels centres més internacionals de Catalunya, ja que compta amb 23 campus repartits en 5 continents. Això fa que el contacte amb els coneixements i les tendències d’arreu del món sigui constant i també multiplica les oportunitats de futur.

Si t’agradaria explorar els teus talents i aportar la teva pròpia visió als àmbits del disseny, la fotografia, la moda, l’animació i els videojocs…et recomanem que visitis el web de LCI Barcelona i si, pots, que els vagis a veure al Saló de l’Ensenyament, que es fa del 16 al 20 de març al recinte firal de Montjuïc. Allà tindràs l’oportunitat de conèixer-los de prop i de resoldre tots els dubtes que tinguis.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: