Aquesta influencer genera debat: qui ha de pagar a la primera cita?

per Redacció, el 3 de març de 2022 a les 11:07
Decidir qui i com s'ha de pagar en una primera cita pot ser un tema incòmode i de vegades confós, però la influencer Kiera Breaugh, amb 351,8 milers de seguidors a Tik Tok, ho té clar: ha de pagar l'home.

En un dels seus vídeos més famosos, explica que considera un acte antifeminista pagar pel que ha consumit en una primera cita. Que si ha de pagar, ho farà per alguna cosa que gaudeixi ella sola.
 
@kierabreaugh #badfeminist ♬ original sound - Kiera Breaugh

Declara que per ella "un dels efectes més ridículs del patriarcat és, literalment, que les dones paguin el 50%. Els homes van dient: 'és 2021, igualtat de drets, paguem la meitat cadascú' i amb això el que aconsegueixen és que et faci mal la butxaca".

El seu vídeo va generar molt debat, ja que tradicionalment, si la dona rebia una invitació per anar a una cita, s'esperava que fos l'home qui convidava. Avui dia, però, moltes dones volen acabar amb aquesta tradició perquè consideren que pagar la meitat és una manera de fer-se valdre per si mateixes i aconseguir la igualtat.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: