Aquest estil de vida farà que la bona sort sempre t'acompanyi

per Redacció, el 7 de març de 2022 a les 13:15
T'has preguntat alguna vegada si realment existeix la sort? L'experta Gina Vild explica a través d'un article a Psychology Today que ella veu la sort com el resultat d'accions personals, d'obrir-se a noves experiències i d'assumir riscos. 

La seva teoria respon al descobriment que va fer Stephen Mark, el científic que va observar que les persones més afortunades són aquelles que canvien regularment la seva rutina, varien d'entorn i mantenen contacte amb una àmplia franja de persones. Aquest fet confirma que la sort s'ha de buscar, ja que aquesta no és res més que oportunitats ben aprofitades.

Per tant, la mala sort no existeix, només és fruit de la passivitat. Podria ser que algunes persones trobin més oportunitats que tu, però si no surts mai de la teva zona de confort i de la teva rutina, és molt menys probable que les trobis.

Segons l'investigador Richard Wiseman, hi ha tres claus per cultivar aquesta bona sort:

1. Percebre les oportunitats i aprofitar-tes

 

2. Estar despert


3. Escoltar els teus instints



Vild també explica que és molt important la manera d'afrontar la mala sort. Si aconsegueixes afrontar la situació amb optimisme, sentiràs que no estàs "maleït" i el dolor serà molt menor. Cal intentar ser realista, però sense perdre l'esperança.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: