Ucraïna i Rússia acorden un alto el foc temporal

per Redacció, el 3 de març de 2022 a les 19:19
La segona ronda de negacions entre Ucraïna i Rússia ha arribat a un acord. Els dos països han acordat establir un alto el foc mentre es produeixen els corredors humanitaris per evacuar la població civil. Ho ha comunicat a través de les xarxes socials l'assessor del president ucraïnès, Mykhailo Podolyak, que creu que "els resultats que necessita Ucraïna encara no s'han aconseguit". També s'ha acordat una tercera trobada entre delegacions.
 


La invasió del país continua amb l'entrada aquesta matinada de tropes russes a l'estratègica ciutat de Kherson, amb prop de 300.000 habitants. Es tracta de la ciutat més gran que han ocupat fins ara. Ara les milícies russes prenen posicions per iniciar l'assalt sobre la ciutat costanera d'Odessa. L'estat major de l'exèrcit ucraïnès ha detectat quatre embarcacions russes de gran envergadura i tres llanxes armades amb míssils i asseguren que "l'enemic serà rebut calorosament".

La guerra ha deixat almenys 2.000 civils morts, segons el govern ucraïnès, i 227 persones segons l'alt comissionat de l'ONU per als Drets Humans, que reconeix que la xifra real és "molt més alta" però només informa de les víctimes que ha pogut contrastar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: