Logotip de Adolescents.cat

L'actriu d'una de les sèries del moment s'ha compromès amb la seva parella

per Redacció, el 4 de març de 2022 a les 09:00
Sydney Sweener, l’actriu que interpreta a Cassie a Euphoria, ha estat vista en públic amb un anell de diamants al seu dit anular esquerre. 

Aquesta imatge ha revolucionat les xarxes socials, i és que tothom es fa la mateixa pregunta: es casa? Fins al moment, l’actriu no ha desmentit els rumors i els seus fans ja se la imaginen a l’altar amb un vestit blanc de la mà de la seva parella, Jonathan Davino.

Sydney Sweeney Cassie Howard GIF - Sydney Sweeney Cassie Howard Euphoria -  Descubre & Comparte GIFs
L’actriu va confessar recentment a una entrevista a Cosmopolitan que el seu prototip de parella ideal és un “millor amic”, algú amb qui pugui estar les 24h del dia, els set dies de la setmana, sense parar mai de riure. A més, va afirmar que no surt “ni amb intèrprets, ni amb músics, ni amb ningú del món de l’entreteniment”. 


Per tant, Davino sembla ser la seva parella ideal. Té 37 anys, no és un personatge públic i no té xarxes socials. La primera vegada que la parella va ser vista junta va ser l’any 2018 i, des d’aleshores, ha estat vista en altres ocasions a Chicago, on Davino resideix la major part de l’any.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: