Camila Cabello se sincera sobre la seva ruptura amb Shawn Mendes

per Redacció, el 8 de març de 2022 a les 10:31
Camila Cabello s’ha sincerat sobre els motius de la ruptura amb Shawn Mendes. Ho ha fet en una entrevista per a Apple Music 1, on l'artista ha parlat sobre l’amor, els seus cicles i també sobre Família, el seu nou àlbum. 

Pel que fa a Shawn Mendes ha volgut remarcar que quan van començar –el 2019- eren molt joves i encara estaven creixent i fixant els seus objectius. A mesura que passaven els mesos, es van adonar que les seves prioritats canviaven i això els va separar com a parella. 


"Sento que així va ser pels dos. Mentre sortíem era com si realment estiguéssim aprenent a ser adults funcionals i saludables mentalment. I això a vegades significa no posar la teva atenció principal en la teva carrera", ha explicat. Tot i agafar camins separats, però, Camila Cabello ha volgut deixar clar que segueixen sent amics i que només desitja que la vida de la seva exparella estigui “plena d’amor”.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: