Logotip de Adolescents.cat

Acaba a l'hospital després de fer servir aquesta joguina sexual

per Redacció, el 9 de març de 2022 a les 10:01
Les joguines sexuals poden arribar a ser perilloses si no s’utilitzen correctament. El cas de la usuària de tiktok @_alashawn2 n’és un exemple. 

En un vídeo publicat uns dies enrere, la noia explica que va haver de ser hospitalitzada després de fer servir un succionador-vibrador.


La usuària assegura que normalment utilitzava aquesta joguina en una intensitat baixa i mai havia tingut cap problema. Les coses van canviar, però, quan va decidir provar la màxima potència. “Vaig intentar treure’m el succionador, però no sortia: la ventosa no es movia. Em sentia dèbil, sense forces i em vaig acabar desmaiant”, comenta.
 

Si bé, com hem dit, la gran majoria d’objectes eròtics són segurs, cal utilitzar-los correctament i llegir bé les instruccions, ja que si no podem malmetre el nostre cos sense voler.
 

4 errors que hem d'evitar si utilitzem joguines sexuals


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: