Logotip de Adolescents.cat

La surrealista primera cita que s'ha fet viral a Twitter

per Redacció, el 10 de març de 2022 a les 06:00
Si hi ha un lloc on podem trobar històries sorprenents, aquest lloc és Twitter. I l'Ana ha decidit compartir la història de la seva primera cita amb un noi que va conèixer de festa. Una cita que sens dubte va tenir un final inesperat...

La història comença quan l'Ana coneix a aquest noi de festa i decideix tenir una cita amb ell al cap d'uns dies. Queden a Barcelona i com que el noi era de fora havia de desplaçar-se amb transport públic. La cita semblava totalment normal, van anar a veure l'exposició de Van Gogh i després a prendre alguna cosa a un bar. Però el temps va anar passant i quan se'n van adonar ja era massa tard: el noi havia perdut l'últim tren i no tenia com tornar a casa.


En un acte de desesperació, el noi va treure la seva agenda de contactes i va començar a buscar on passar la nit, però semblava que ningú el podia acollir... Així que l'Ana, en veure la situació, va oferir-li dormir a casa seva. Això sí, els seus pares estarien a casa i dormirien en habitacions diferents. L'Ana va haver d'explicar a casa qui era aquest noi desconegut i la seva germana no va poder evitar riure davant aquesta situació surrealista. Però això no és el pitjor! L'endemà al matí, l'Ana havia quedat per anar al gimnàs i el noi es va haver de quedar 2 hores sol a casa seva. La història podria haver acabat aquí... però quan l'Ana va tornar del gimnàs, el noi es va vestir i la va acompanyar a la universitat. I, tot i que l'Ana va insistir a seure a l'última fila, els seus amics (que també el coneixien de festa) el van fer seure davant de tot. Si us pensàveu que ho havíeu vist tot, encara hi ha més coses: van haver de fer una activitat en grup a classe i la professora va demanar que fos un noi qui sortís a exposar. Endevineu qui va ser l'afortunat? Exacte! El noi va acabar fent una exposició a una universitat que no era la seva i en una carrera que tampoc era la seva! Després d'això, l'Ana ja va acompanyar al noi a agafar el tren a Sants i va poder tornar a casa. Una cita que mai oblidaran!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: