Un menor de 15 anys és apallissat brutalment per un altre a un institut de Lleida

per Redacció, el 11 de març de 2022 a les 10:24
La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimarts a la nit un menor acusat d’haver-li fracturat la mandíbula a un altre menor mentre l’apallissava al Camp Escolar de la capital. L'agressor va accedir al recinte a l’hora del pati.

Un home es va presentar dimarts passat a la comissaria de la policia per denunciar que el seu fill de 15 anys havia estat agredit per un altre jove que li havia provocat lesions importants a la cara. L’origen de la pallissa hauria estat una discussió de classe entre l’agredit i la parella de l’agressor, que van a la mateixa classe de 4rt d’ESO de l’institut Joan Oró de la capital lleidatana. 


El denunciant va aportar l’informe mèdic, en el qual es constataven múltiples fractures maxilofacials al costat dret de la cara que van obligar a traslladar el menor agredit fins a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona després d’haver estat atès a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

A partir de la descripció aportada pel denunciant, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir en un domicili de Lleida el presumpte agressor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: