patrocinat

Orientació professional, concursos i premis top: així serà l'espai de Preparats.cat al Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 14 de març de 2022 a les 06:00
Per fi torna al Saló de l’Ensenyament! Del 16 al 20 de març ens podràs tornar a veure al recinte firal de Montjuïc. Com sempre, a l’espai d’Adolescents trobaràs concerts, concursos, activitats...i també altres stands que et poden oferir informació molt útil!

Aquest any, dins el nostre espai al Saló de l’Ensenyament,  comptarem amb Preparats.cat, una plataforma pensada 100% pels joves en què t'ajuden a escollir estudis, a preparar-te per la selectivitat i a estar al dia de totes les novetats sobre ensenyament i universitats.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: