Logotip de Adolescents.cat

Aquesta tècnica t'ajudarà a salvar la teva relació

per Redacció, el 14 d'octubre de 2023 a les 10:00
Cuidar una relació no és gens fàcil i invertir temps en la parella és indispensable per aconseguir-ho. Però no només temps, sinó temps de qualitat. Per això, el psicòleg Gary W. Lewandowski té una proposta per ajudar-te a cuidar la teva relació: la tècnica de les quatre hores.

En què consisteix?


Una setmana té 168 hores i, d'aquestes hores, has de dedicar com a mínim 4 a la teva parella. Aquestes 4 hores són innegociables i s'han de passar fent qualsevol cosa que aporti beneficis a la relació i afavoreixi la connexió amb l'altra persona. És a dir, res d'estar mirant el mòbil o pensant en altres coses.

Lewandowski parla de cinc activitats que haurien d'estar presents durant aquestes hores: sexe, mostres d'afecte, rialles, pensar en el futur i sortir. I, fins i tot, comenta que el pla de "peli i manta" també pot ser una bona opció, ja que mirar pel·lícules romàntiques ajuda a les parelles a veure els problemes de la relació des d'una nova perspectiva.


En definitiva, es tracta d'invertir aquests 240 minuts a introduir-vos en àrees profundes, personals i significatives. No es tracta en cap cas de tenir cites irrellevants només per sentir que feu coses junts, sinó que es tracta d'invertir bé el temps per millorar la relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: