Logotip de Adolescents.cat

T'agradaria guanyar un any d'uni gratis? Participa en aquest repte d'EAE Business School i Glovo!

per Redacció, el 17 de març de 2022 a les 13:17
T’agraden els reptes? Consideres que ets una persona innovadora? Tenim una proposta que et pot interessar i a més a més té premi: el Business Challenge que organitzen EAE Business School i Glovo.

Si t’hi presentes i el guanyes, t’emportaràs una beca per estudiar un any gratis a EAE Business School, un dels centres més reputats de l’Estat!

I en què consisteix el Business Challenge? Molt resumidament podem dir que es tracta de resoldre un repte empresarial plantejat per Glovo, app líder en el sector de la compra i entrega de menjar a domicili. Te n’expliquem més detalls:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: