Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la manicura que ho peta a TikTok, t'expliquem com fer-la a casa

per Adolescents.cat, el 20 de març de 2022 a les 08:40
S’apropa el bon temps i les xarxes socials ho saben! Últimament no parem de veure noves tendències perfectes per a la temporada primavera-estiu. Avui et parlem, concretament, de la moda de les “jelly nails”, una manicura que simula l’aspecte de la gelatina sobre les ungles.

El hashtag #jellynails ja té uns 140 milions de clips a TikTok, una bogeria! I és que no només són originals i divertides, sinó que són molt fàcils de fer a casa.


Com et pots fer les "jelly nails" a casa?



Per fer-te les “jelly nails” l’únic que cal fer és diluir unes gotes d’esmalt de color dins un pot d’esmalt transparent efecte gel. D’aquesta manera aconseguim una capa de color molt discreta que es pot intensificar posant més capes, si es vol. Què et sembla? T’animes a provar-ho?

 
@denizsarlar28 🍒🍒🍒 #nails #jellynails ♬ you look lonely - jimbotheboy

 
@dicakoo Reply to @myleia_ the highly requested blue #jellynails ♬ No guidance or safety net - Alex Chapman

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: