La foto que confirma que aquests dos famosos estan junts

per Redacció, el 14 de març de 2022 a les 09:59
Kanye West va assegurar públicament que volia tornar amb Kim Kardashian, però pel que sembla la relació entre tots dos no es reprendrà. 

La setmana passada la model va signar els papers del divorci i va compartir per primera vegada una imatge amb Pete Davidson, confirmant així que ella i l’humorista són parella. 

 

Se’ls va començar a relacionar el passat novembre i al gener van fer la seva primera escapada romàntica a les Bahames. Tot i això, les seves primeres imatges junts van ser captades en un parc d’atraccions, juntament amb Kourtney Kardashian i Travis Scott.


Pel que sembla d’aquí poc podrem saber més detalls sobre com va començar la seva relació, ja que Kim Kardashian ho explicarà en el seu nou reality. Al programa també hi apareixerà Kayne West perquè es van gravar algunes escenes abans que la seva relació acabés.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: