Pol Granch demana perdó pels seus comportaments passats

per Redacció, el 14 de març de 2022 a les 10:13
La fama d'en Pol Granch, cantant, actor i guanyador d'X Factor Espanya l'any 2018 ha augmentat considerablement després del seu pas per l'exitosa sèrie Élite. I, arran de fer-se conegut mundialment, el cantant s'ha vist immers en moltes polèmiques que han acabat danyant la seva salut mental, segons ha assegurat.

Per aquest motiu, durant els últims mesos ha estat inactiu a les xarxes socials fins que el passat divendres va decidir publicar un vídeo al seu Instagram per demanar disculpes a tot aquell qui s'hagi pogut sentir ofès pels seus comportaments passats.


Recordem que les crítiques cap al cantant van esclatar en sortir a la llum tuits feixistes i masclistes que havia fet anys enrere, després de ridiculitzar a la seva exparella Natalia Lacuzna a un dels seus concerts i d'haver estat acusat de misogin per la cantant Sara Socas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pol Granch (@polgranch)


Així doncs, davant les acusacions d'homòfob i misogin, el cantant ha volgut aclarir que "el seu amor i respecte és total i que el fet d'haver rebut aquestes acusacions durant tots aquests mesos és el que més mal li ha causat". També ha volgut comunicar que està rebent ajuda psicològica per tal de cuidar la seva salut mental i per poder aportar el seu granet de sorra positiu a aquesta societat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: