Ja hi ha data d'estrena per la nova temporada d'«Élite»

per Redacció, el 15 de març de 2022 a les 10:11
El 8 d’abril. Aquesta és la data d’estrena per la sisena temporada d’Élite. D'aquí a unes setmanes podrem veure com segueix la trama d’una de les sèries adolescents amb més èxit de Netflix.
Com passa en cada nova entrega, en aquesta temporada també s’incorporen nous personatges. Valentina Zenere, André Lamoglia i Adam Nourou són alguns dels fitxatges que podrem veure en la ficció.
 

Per la seva banda, Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Claudia Salas, Georgina Amorós, Carla Díaz, Martina Cariddi, Manu Ríos, Pol Granch i Diego Martín continuaran donant vida als seus personatges en aquesta sisena temporada.

La trama

 

Arrenca un nou curs a Les Encinas amb molts fronts oberts.Després de la fatídica festa de Phillipe i la fugida de Guzmán, el secret sobre Armando amenaça amb truncar la història d'amor del Samuel i l’Ari. La Rebeca està en ple viatge d'autodescobriment, mentre que l’Omar es recupera de la separació amb l’Ander; a més, l'aparició de Bilal dificultarà la seva relació amb el Samuel.
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: