Logotip de Adolescents.cat

Un famós tiktoker adolescent, hospitalitzat després de ser agredit amb un ganivet

per Redacció, el 15 de març de 2022 a les 12:17
La història de Michael Chen, molt conegut a TikTok com a McPlayGT, ha impactat els seus 5 milions de seguidors. El creador de continguts, que acostuma a pujar vídeos d’humor, ha sorprès compartint unes impactants imatges d’ell a l’hospital després de ser atacat. 

Segons ha explicat, l’agressió va tenir lloc el cap de setmana passat. Estava amb la seva nòvia i unes amigues en un local de Nova York. “Un home se m'apropa i em pregunta com he aconseguit lligar amb tantes. En to de broma, li vaig dir, ‘sigues tu mateix i ho aconseguiràs’ i me’n vaig anar”, comenta.

 

Al cap d’uns 20 segons, va notar com, amb una espècie de ganivet, li “tallaven el clatell”. “Mai m’hauria imaginat que viuria una cosa així, no estic segur de si era un crim racial”, ha subratllat, però ha demanat que la gent vagi amb compte. 


Les mostres de suport cap al tiktoker no han parat de créixer en les últimes hores i desenes de persones han denunciat els crims racials que continuen succeint a Nova York. El 2021, segons dades de la BBC, les agressions cap a persones asiàtiques es van duplicar.
 
@mcplaygt

Thanks to NBC News 🙏🏽❤️ spreading awareness, this is my first time on TV so I was nervous 😬

♬ original sound - McPlayGT

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: