TEST Tria 6 personatges i et direm quin àmbit professional fa per tu

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 06:00
Quan mirem una sèrie, una pel·lícula o llegim un llibre hi ha personatges amb qui solem connectar al moment. I el mateix ens passa quan escoltem o observem les creacions de certs artistes.

Tots aquests gustos i referents són una part essencial de la nostra manera de ser i és clau que els tinguem en compte al llarg de la nostra vida, també en el moment de decidir què estudiar. 

És per això que avui us hem volgut preparar un test basat en personatges i preferències que us pot ajudar a aclarir el vostre futur professional. Per fer-lo, ens hem inspirat en una de les moltes activitats que oferirà la UVic en la Jornada de Portes Obertes del 26 de març. Si hi aneu, a més de poder participar en tallers d’orientació, rebreu atenció personalitzada sobre graus, beques, allotjaments…i podreu visitar i conèixer de prop les instal·lacions.

Feu aquest test per així tenir més clar en quin àmbit d'estudis centrar-vos. Us pot anar bé per després descobrir l'oferta formativa que hi ha en aquest sector i també per demanar més informació. 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: