Logotip de Adolescents.cat

Rauw Alejandro defensa Rosalía i genera polèmica amb les seves paraules

per Redacció, el 16 de març de 2022 a les 06:00
El 18 de març s'estrena "Motomami", el tercer àlbum de la Rosalía i, fins al moment, han vist la llum quatre cançons del disc. L'última ha estat "Hentai", la qual ha generat debat a causa de la seva lletra amb alt contingut sexual.

La cantant ha rebut crítiques per la línia que està seguint aquest nou disc, molt diferent del que estàvem acostumats fins ara. Les xarxes socials estan dividides entre gent que està molt contenta amb el canvi d'estil de la cantant i d'altres que defensen que l'antiga Rosalía era "millor" que l'actual.


Fins ara, la seva parella Rauw Alejandro havia estat allunyat de la polèmica, però finalment ha decidit mostrar la seva opinió a Twitter. "Motomami és un mood, els sons i les melodies estan a un altre nivell" va compartir el cantant. I afegia que el 95% de la creació del nou àlbum ha estat fet per ella, defensant que és una gran artista. A més a més, ha volgut afegir aquest missatge cap als haters: "Ellos hateando, nosotros facturando"

La mare de la Rosalía, Pilar Tobell, també va voler compartir la seva opinió a Twitter, assegurant que "Hentai" és una de les seves cançons preferides i que està molt orgullosa de què sigui compartida amb el món.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: