Així és l'actriu que posa veu a Google Maps

per Redacció, el 16 de març de 2022 a les 11:22
T'has preguntat alguna vegada qui és la veu de Google Maps? Doncs és la Nikki García, actriu de doblatge i cantant, que també va tenir l'oportunitat de ser la veu de Jasmine a Aladdin.

L'actriu es mostra molt activa a Twitter i s'ha fet viral en més d'una ocasió gràcies a les publicacions que comparteix diàriament. El maig del 2021 es va viralitzar un vídeo on apareixia parlant amb l'Iratxe Gomez, la veu de la primera Siri.

 
Recentment, l'actriu ha publicat un vídeo on apareix donant indicacions en directe als seus amics mentre l'apropen a un hotel. El tweet ja compta amb més de 3.000 retweets i 16.000 "m'agrada".
I és que l’actriu ja ho va dir a l’estiu: "No sé si alguna vegada em cansaré de fer sempre la mateixa xorrada”. Li encanta donar les indicacions en directe als seus amics i sembla que ells estan encantats!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: