Sex Fit, la pràctica que millorarà les teves relacions sexuals

per Redacció, el 18 de març de 2022 a les 06:00
El Sex Fit és un concepte que fa referència als beneficis que pot tenir practicar exercici a l'hora de tenir relacions sexuals. I és que, com explica la sexòloga Lara Ferreiro, l'activitat física dilata els vasos sanguinis, produint una major sensibilitat del clítoris i facilitant les ereccions. Alguns exercicis que pots incorporar a la teva rutina d’entrenament són:
 

En definitiva, el Sex Fit té l'objectiu de millorar la teva condició física i aportar-te una major resistència, un millor control de la respiració i més flexibilitat. Amb la pràctica d'exercici, doncs, es vol provocar una millora de les relacions sexuals. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: