Red, la nova pel·lícula de Pixar que no ha deixat indiferent a ningú

per Redacció, el 17 de març de 2022 a les 09:48
'Red' és la primera pel·lícula de Pixar que ha estat escrita, produïda i dirigida per dones. Es va estrenar el passat divendres 11 de març i sembla que no a tothom li ha agradat.

La història tracta sobre el pas de la infància a l'adolescència i el tema de la menstruació no hi podia faltar. Aquest ha estat el motiu pel qual algunes persones (la majoria homes) han considerat que aquesta pel·lícula no és per a tots els públics. Algunes de les crítiques rebudes compartien l'argument del youtuber Sean Chandler, qui ha comunicat que per ell "és una de les pel·lícules més estranyes de Pixar" i que "només una gent molt concreta es pot identificar amb ella".


Davant dels comentaris negatius que 'Red' ha estat rebent, molta gent ha volgut compartir la seva opinió per Twitter i defensar que és una pel·lícula molt necessària per aconseguir que una cosa tan natural com la menstruació deixi de ser un tabú. Realment ens ha sorprès que encara, a dia d'avui, una pel·lícula pugui ser criticada per parlar de la regla. Vosaltres l'heu vista, us ha agradat?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: