Cepeda critica a Rosalía per la lletra de Hentai

per Redacció, el 17 de març de 2022 a les 11:05
Rosalía va publicar aquest dimecres el seu últim single, Hentai. Es tracta d’una de les seves cançons més polèmiques per la seva lletra carregada de metàfores amb significat sexual. Com era d’esperar, poc després de publicar la cançó, la cantant es va convertir en tendència a les xarxes socials, però no va ser l’única.

L’artista Luis Cepeda també va ser trending topic ahir a la nit. El motiu? Doncs precisament criticar el nou tema de Rosalía. En un tuit, l’exconcursant d’OT assegurava: "Independentment de la música, dir pu** a una dona en una cançó, què voleu que us digui Tireu-me pedres". El cantant feia referència a aquesta frase de Hentai: “Caro como que tiene un diamante en la punta. Siempre me pone por delante de esas pu***”.
 

El tuit, que va ser eliminar poc després pels comentaris que estava generant, va dividir els usuaris entre aquells que donaven la raó a Cepeda i aquells que el criticaven i l’acusaven, fins i tot, de “cínic”. Vosaltres què en penseu?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: