Logotip de Adolescents.cat

Ibai Llanos revela que ha perdut el 70% de visió en un ull

per Redacció, el 18 de març de 2022 a les 07:42
Ibai Llanos ha passat, en pocs anys, a ser un dels rostres més reconeguts a tot l'Estat. L'streamer, de 26 anys, és un referent per als joves i tot el que diu -i fa- genera un gran impacte a les xarxes socials.

Durant les moltes hores que passa en directe, Ibai parla de tot. La proximitat amb els seus seguidors el porta a parlar d'ell mateix sense problemes, tal com ha fet ara en relació a un problema de vista que pateix. L'streamer ha revelat que pateix un 70% de ceguera a l'ull esquerre.


En una partida en directe, el creador de contingut va perdre's un detall i els seus seguidors li van recriminar, fet que el va empènyer a explicar la seva situació, provocada per un herpes quan era petit: "El metge em va dir que podia tenir un efecte secundari i, pel que sembla, el que he tingut quan m'he fet gran ha estat la pèrdua del 70% de la vista a l'ull esquerre", va dir.

Al basc li va costar descobrir d'on li venia el problema. De fet, l'oculista li va arribar a dir que tenia "la vista perfecta". "Si no hi veus d'un ull però tens la vista perfecta, significa que estàs perdent la vista probablement per alguna cosa que tens al cervell o per un problema que pots tenir a un altre lloc. És una moguda no veure-hi d'un ull i que no sigui per un problema ocular", explica.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: