La supermodel Bella Hadid es penedeix d'haver-se sotmès a aquesta operació estètica

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 06:00
La supermodel Bella Hadid ha estat assenyalada en diverses ocasions per haver-se sotmès suposadament a operacions estètiques que sempre ha negat. Recentment, a una entrevista amb Vogue, la model ha volgut acabar amb aquests rumors i ha explicat quina és la realitat.

"La gent creu que m'he canviat totalment el rostre perquè hi ha una foto meva d'adolescent on surto amb la cara inflada. Estic convençuda que no estàs igual ara que als 13 anys, oi?" Ha comentat la model.


Seguidament, no ha tingut cap problema en explicar que l'única operació estètica a la que s'ha sotmès ha estat una rinoplàstia -operació per modificar la forma del nas- que es va fer amb 14 anys i de la qual ara es penedeix. Creu que si hagués conservat el seu nas s'hauria acabat acostumant a ell amb el pas del temps i tindria més personalitat. 



També ha confessat que ho va fer perquè en aquells moments tenia l'autoestima molt baixa i estava plena d'inseguretats. Se sentia lletja i poc digne de ser supermodel perquè rebia molts comentaris on la comparaven amb la seva germana Gigi Hadid, a qui consideraven molt més guapa i extravertida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: