Educació rectifica i no qualificarà els suspensos com «en procés d'assoliment»

per Redacció, el 18 de març de 2022 a les 13:16
La conselleria d'Educació ha anunciat que finalment qualificarà els suspensos a l'ESO com "no assolits" i no com "en procés d'assoliment", com inicialment havia previst. El canvi d'opinió ha estat motivat, segons el departament, per les aportacions que han fet els centres educatius a la primera proposta i que argumenten que serà "més informatiu" de cara a les famílies. 

L'anunci l'han fet aquest divendres la secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, i el director general d'Innovació, Investigació i Cultura Digital, Joan Cuevas, en una roda de premsa per presentar els nous currículums educatius. A més, els instituts disposaran de 420 hores de gestió autònoma -quatre setmanals quan la proposta inicial eren sis-, amb la qual cosa augmenten les hores dedicades a les ciències naturals, plàstica, música, ciències socials i tecnologia i disminueixen per a català i castellà. 


Més informació en uns minuts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: