Èxit d'assistència a l'espai d'Adolescents.cat al Saló de l'Ensenyament

L'espai torna a apostar per l'entreteniment i la cultura oferint concursos i activitats lúdiques

per Redacció, el 21 de març de 2022 a les 06:00
Milers de joves han visitat l'estand d'Adolescents.cat durant el Saló de l'Ensenyament, que ha tingut lloc del 16 al 20 de març al recinte firal de Montjuïc. 
 

Aquest 2022, l’estand d’Adolescents.cat ha tornat a apostar per l'entreteniment i la cultura oferint concursos i activitats lúdiques, així com concerts amb alguns dels grups més destacats del panorama musical català. Han passat per l’escenari The Tyets, Lágrimas de Sangre, Julen, Sara Roy, Els Amics de Manel, Senyor Oca i Buhos, un dels grups estrella de CanetRock 2022. 
 

De fet, durant aquests dies, el festival ha estat sortejant entrades per assistir als concerts que es faran el de 2 juliol al mític Pla d’en Sala a Canet de Mar. 

A més a més, també s’han fet sortejos per assistir al Share Festival, que aquest juliol tornarà a Barcelona amb artistes tan populars com Santa Salut i Miki Núñez, entre altres. 

Concursos

 
A banda dels sortejos musicals, l’estand d’Adolescents.cat ha regalat premis vinculats amb el món dels viatges i la fotografia. A l’espai de Neway Bcn –empresa enfocada a les experiències d’estiu-, els visitants han pogut participar en diverses activitats i entrar al sorteig d’un viatge de final de curs per a dues persones. 
 

Així mateix, el públic ha posat a prova els seus coneixements sobre aquest sector gràcies als concursos de Roncato, que ha regalat les seves maletes als guanyadors. 

Els visitants també han tingut l'oportunitat d'emportar-se un record d’aquests moments a l’espai d’Instax, que ha ofert les seves populars fotos polaroid i regalat càmares. 
 

Moda i estilisme

 
D'altra banda, l'espai d'Adolescents.cat també ha programat diverses activitats relacionades amb el món de la moda i l'estilisme. S’han realitzat desfilades i càstings de la mà de Francina Academy, la reconeguda agència de models fundada a Barcelona el 1983, i també demostracions per part de Thuya Escuela, que ha exhibit el seu talent en l’àmbit del maquillatge i la caracterització.
 


Conducció, animació i esports

 
Totes aquelles persones apassionades pel món del motor han tingut la possibilitat de conduir un simulador de moto de competició i assistir a les ponències de desenvolupament personal organitzades per Autoescola Pallars, que també ha volgut obsequiar els participants amb diversos sortejos (pack de permís de conduir, casc de moto valorat en 200 euros…).
 

També s’han habilitat dos espais pels enamorats del gaming i els esports. Per una banda, a l’àrea de FX Animation s’han pogut jugar als videojocs FX Fighter i FX Plataformer, dissenyats per alumnes de l'escola, així com viure experiències immersives en 3D. 
 

Per altra banda, a la zona Bcn Pro Soccer i Benito Novatilu s’han celebrat campionats basats en l'última moda entre els equips professionals de futbol: el ping-pong amb els peus. 

Orientació professional

 
Els i les expertes de Preparats.cat han ajudat els joves a resoldre els seus dubtes sobre què estudiar i els han ofert atenció personalitzada. En aquest sentit, han dut a terme una xerrada amb consells clau a l’hora d’encaminar el futur professional i han analizat els coneixements dels visitants amb el trivial Unipong. 
 


Adolescents XL, al Saló de l'Ensenyament


A banda dels concerts, concursos i activitats, el públic també ha assistit a una gravació d’Adolescents XL. Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner han entrevistat a Buhos, autors de cançons tan conegudes com Volcans o T’he trobat a faltar.

Adolescents XL, que s’emet diàriament a Catalunya Ràdio, segueix el fil de l'actualitat per explicar-la des d'una perspectiva diferent i en primera persona. Històries quotidianes, però també entrevistes a creadors i creadores joves que marquen tendència actualment, sobretot entre la gent més jove.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: